Bierproeverijen

Ook zo enthousiast (geworden) over bier? Ik kom graag bij je langs voor een echte bierproeverij! Je maakt kennis met verschillende bierstijlen en smaken. Ik vertel je alles over de ingrediënten en het brouwproces. En je leert natuurlijk over de proefmethode van bier. Dit kan bij je thuis, of op een locatie waar Brouw Pauw mee samenwerkt.

Vrijgezellenfeest, teambuilding of babyshower? Lees meer over proeverij specials!

Alle proeverijen zijn inclusief proefformulieren, glaswerk en natuurlijk bier. Zie verderop de prijzen. Specifieke wensen of vragen? Neem gerust contact op!

Vriendenweekend? Babyshower? Vrijgezellenfeest? Familiedag? Teambuilding? Organiseer een bierproeverij!

Special: babyshower

Bezorg je vriendin een onvergetelijke (en super originele!) babyshower. Denk verder dan een high-tea en maak kennis met de wereld van alcoholvrij bier!

Special: Bier & kaas

Bier en kaas vormen een fantastische combinaties (ssst.. misschien wel beter dan wijn en kaas!). Proef de beste kazen (van Kef!) naast bijzondere bieren.

prijzen

Bierproeverij M – 5 bieren –  ca. 1,5 uur
€150 voor de eerste 8 personen,
daarna €17,50 extra p.p.

Bierproeverij L – 6 bieren –  ca. 2 uur
€175 voor de eerste 8 personen,
daarna €20 extra p.p.

extra’s

Borrelplanken – vanaf €4,50 p.p.
Bijpassende hapjes – vanaf €8 p.p.
Kazen – zie Bier & Kaas proeverij

Afsluitende bierquiz – €30 incl. prijsje
Versiering – zie Babyshower en Vrijgezellenfeest

altijd inclusief

→ Proefformulieren voor je notities
→ Officiële AnDer proefglazen
→ Bierstijlen-overzicht voor thuis

→ Gevarieerd bieraanbod
→ Gekoelde bieren
→  O.l.v. gediplomeerde biersommelier

UNIEKE BIERPROEVERIJEN

De bierwereld groeit als nooit tevoren, en daarmee ook het aanbod van bierproeverijen in Amsterdam. Lastig kiezen dus. Brouw Pauw onderscheid zich in haar toegankelijkheid.

Brouw Pauw richt zich niet alleen op de ‘geeks’, die enkel super exclusieve bieren willen proeven. En nee, ook niet op diegenen die zo snel mogelijk 1000 check-ins op Untappd willen.

Brouw Pauw is er vooral voor diegenen die bier écht willen leren kennen. Misschien heb je nog nooit van Gose, Keller, Porter of Trappist gehoord, maar ben je wel heel nieuwsgierig. Wellicht heb je ‘wel eens’ een speciaalbier gedronken, maar wil je nog veel meer ontdekken. Of ben je ‘gewoon’ op zoek naar een leuke activiteit met vrienden met familie, collega’s of vrienden.

PROEVERIJEN NAAR JULLIE WENS

Brouw Pauw werkt altijd met een grote variatie aan bieren; sommigen heel toegankelijk, zodat je ze later altijd nog eens kunt kopen bij de slijterij in de buurt. Anderen heel bijzonder, waardoor je echt iets unieks proeft.

Vooraf spreekt Brouw Pauw altijd even je wensen met je door. Vooral veel proeven? Of juist een uitgebreide toelichting? We passen de uitleg en bieren aan op jouw wensen. 

Brouw Pauw verzorgt bierproeverijen op locatie vanuit Amsterdam, maar is ook regelmatig te vinden in regio’s als Utrecht en Den Bosch. De proeverijen kunnen op elke gewenste locatie gegeven worden; thuis, in de kantine of in een horecazaak. Ben je horeca-eigenaar en wil je samenwerken met Brouw Pauw. Lees dan hier verder over horeca.

Aniek van den Bighelaar

T: 06 8315 3944
E: post@brouwpauw.nl

www.brouwpauw.nl

Blog 3 Witbier

Bierbrief

Op de hoogte blijven van het aanbod én elke twee weken jouw dosis bier-info ontvangen? Schrijf je snel in voor de Bierbrief!

© 2020 | Brouw Pauw