Horeca

 

Op zoek naar advies of een helpende hand binnen jouw horeca-zaak of brouwerij? 

Brouw Pauw helpt graag! 

Bieradvies voor horeca

Ook als horeca-ondernemer kun je aankloppen bij BrouwPauw. Samen een proeverij organiseren voor jouw vaste gasten? Of heb je een helpende hand nodig mét ervaring en kennis over bier? Neem gerust contact met me op.

Lees meer over mij en mijn ervaring binnen de horeca, zowel operationeel als leidinggevend, als trainer en docent. 

Horeca-ondernemer? Brouw Pauw biedt :

Diensten

Training

Als horeca-eigenaar weet jij natuurlijk al dat de juiste productkennis binnen je team de omzet verhoogt én de gastbeleving verbetert.

Speciaal voor horecapersoneel heeft Brouw Pauw een interactieve biertraining ontwikkeld, waarbij o.a. aandacht is voor bierstijlen, tappen en het brouwproces. Zo worden jouw gasten vanaf nu juist geïnformeerd én geadviseerd!

Advies

Wil jij jouw zaak echt onderscheiden? Stel dan een evenwichtige bierkaart op met een mooie afwisseling van toegankelijke en spannende bieren, lokaal en/of internationaal.

Brouw Pauw helpt je bij de zoektocht naar een goede samenstelling en bij het opstellen van een duidelijke smaakomschrijving voor je gasten en medewerkers.

Proeverijen & Events

Regelmatig denk je aan mogelijkheden om op ‘low peak’ momenten toch de omzet te kunnen verhogen. Focus niet langer op kortingen en acties, maar voeg zélf iets toe aan die rustigere avonden. Organiseer samen met BrouwPauw een bierproeverij in jouw café of restaurant.

Behaal naast extra omzet op rustige avonden, ook meer naamsbekendheid én terugkerende gasten.

BROUW PAUW

Aniek van den Bighelaar

T: 06 8315 3944
E:

www.brouwpauw.nl

BIERBLOG
Blog 3 Witbier
bierblog
Bierblog
Bierblog
BIERBRIEF

Op de hoogte blijven van het aanbod én elke twee weken jouw dosis bier-info ontvangen? Schrijf je snel in voor de Bierbrief!

© Copyright - Brouw Pauw 2020