Over Aniek

Ik ben Aniek van den Bighelaar, 30 jaar oud, groot bierliefhebber en het gezicht achter Brouw Pauw. Horeca-fanaat sinds mijn allereerste bijbaantje, met een – nog altijd groeiende – passie voor eten en drinken.

Na mijn studie Bedrijfskunde aan de VU tuimelde ik weer terug de horeca in, het bloed kruipt tenslotte waar het niet gaan kan. Na een paar mooie jaren als leidinggevende in Amsterdamse horecazaken, startte ik in 2016 met een opleiding tot Internationaal Biersommelier. In februari 2018 haalde ik in Oostenrijk mijn diploma en daarmee behoor ik tot de eerste 150 biersommeliers van Nederland.

In 2019 startte ik met Brouw Pauw; een ‘project’ rondom de wereld van bier, wat zich continu blijft ontwikkelen. Ik laat je graag kennismaken met de veelzijdigheid van bier, via proeverijen, verhalen, cursussen en zo veel meer!

Naast Brouw Pauw werk ik parttime als docent aan Hogeschool Tio, waar ik mijn horeca-ervaring en bierkennis met studenten deel.

Aniek van den Bighelaar

Bierblog

Over Brouw Pauw

Met Brouw Pauw ontdek jij – op een laagdrempelige manier – steeds meer over de wereld van bier! Maak kennis met smaken, bierstijlen, een veelbewogen geschiedenis en nog zoveel meer op mijn Bierblog, Instagram en Facebook.

Enthousiast geraakt? Goed om te horen! Brouw Pauw verzorgt namelijk ook bierproeverijen. Vanuit Amsterdam, maar in overleg ook op andere locaties door heel Nederland. In de loop van 2020 start ik daarnaast met biercursussen; een unieke kans om op toegankelijke (en dus betaalbare) manier je bierkennis echt verder te ontwikkelen!

Ook als horecazaak kun je aankloppen bij Brouw Pauw. Samen een proeverij organiseren voor jouw vaste gasten? Of heb je een helpende hand nodig mét ervaring en kennis over bier? Kijk op de horeca-pagina en contact me gerust!

En waar verwijst dat ‘Brouw’ dan naar? Daarover later meer! Schrijf je hieronder snel in voor de Bierbrief en of blijf op de hoogte via Instagram.

Ik blijf graag op de hoogte over Brouw Pauw! nieuwe bieren! cursussen! nieuwe proeverijen!

Aniek van den Bighelaar

T: 06 8315 3944
E: post@brouwpauw.nl

www.brouwpauw.nl

Blog 3 Witbier

Bierbrief

Op de hoogte blijven van het aanbod én elke twee weken jouw dosis bier-info ontvangen? Schrijf je snel in voor de Bierbrief!

© 2020 | Brouw Pauw