welkom!

Over mij

Horeca-fanaat sinds mijn allereerste bijbaantje, met een – nog altijd groeiende – passie voor eten en drinken. Na jarenlange horeca-ervaring startte ik in 2019 met BrouwPauw; een 'project' rondom de wereld van bier.
achtergrond

Ik studeerde Bedrijfskunde aan de VU, werkte een aantal jaar binnen de consultancy, maar kwam er al snel achter dat ik iets miste. Ik besloot mijn hart te volgen en keerde terug naar de horeca, mijn ‘oude grote liefde’.

Brouw pauw

Na een paar mooie jaren als leidinggevende in Amsterdamse horecazaken, startte ik in 2016 met een opleiding tot Internationaal Biersommelier. In februari 2018 haalde ik in Oostenrijk mijn diploma en daarmee behoor ik tot de eerste 150 biersommeliers van Nederland.

Aniek BrouwPauw 1
Aniek BrouwPauw 3
doe je mee?

Ik laat je graag kennismaken met de veelzijdigheid van bier, via proeverijenverhalencursussen en zo veel meer! Leer over bier-food combinaties, biercocktails en heerlijke ingrediënten.

Als ik maar een klein stukje van mijn bier-passie op jou kan overbrengen, is mijn missie geslaagd!

Hopelijk tot snel,

Aniek

Altijd op de hoogte van het laatste biernieuws...

Volg @brouw.pauw en schrijf je snel in voor de maandelijkse bierbrief!

meer weten?

Over BrouwPauw

Met BrouwPauw ontdek jij – op een laagdrempelige manier – steeds meer over de wereld van bier! Maak kennis met smaken, bierstijlen, een veelbewogen geschiedenis en nog zoveel meer op mijn Bierblog, Instagram en Facebook.

bierproeverijen

Enthousiast geraakt? Goed om te horen! Brouw Pauw verzorgt namelijk ook bierproeverijen. Vanuit Amsterdam, maar in overleg ook op andere locaties door heel Nederland. In de loop van 2020 start ik daarnaast met biercursussen; een unieke kans om op toegankelijke (en dus betaalbare) manier je bierkennis echt verder te ontwikkelen!

horeca

Ook als horecazaak kun je aankloppen bij BrouwPauw. Samen een proeverij organiseren voor jouw vaste gasten? Of heb je een helpende hand nodig mét ervaring en kennis over bier? Kijk op de horeca-pagina en contact me gerust!

bierbrief

Meer leren over bier? De leukste bier-events ontdekken? Koken met bier? Schrijf je in voor de BrouwPauw bierbrief en krijg elke maand jouw dosis bier-info in je mailbox!

BROUW PAUW

Aniek van den Bighelaar

T: 06 8315 3944
E:

www.brouwpauw.nl

BIERBLOG
Blog 3 Witbier
bierblog
Bierblog
Bierblog
BIERBRIEF

Op de hoogte blijven van het aanbod én elke twee weken jouw dosis bier-info ontvangen? Schrijf je snel in voor de Bierbrief!

© Copyright - Brouw Pauw 2020