IJver Amsterdam & BrouwPauw presenteren:

De gezelligste EN veiligste bierproeverij van het jaar!

Geen kerstdiner met vrienden, geen eindejaarsfeest op je werk en al helemaal niet feestend het nieuwe jaar in… Reden te meer voor een fantastische start van 2021! Want wij hangen die slingers gewoon zelf op!

IJver en BrouwPauw hebben de koppen bij elkaar gestoken, op 1,5 meter afstand natuurlijk, en nodigen jullie uit om het nieuwe jaar met ons in te luiden. Maak je klaar voor de veiligste online bierproeverij van 2021 en blok vrijdag 8 januari vanaf 20.00 uur in je agenda!

Online bierproeverijen
Wat gaan we doen?

Biersommelier Aniek – het gezicht achter BrouwPauw – en de bier-fanaten van IJver Amsterdam nemen je mee in de wereld van bier. Je ontdekt hoe je bier proeft en leert meer over verschillende bierstijlen. Tussen het proeven door is er tijd voor quiz en spel, dus wellicht win je nog een mooie prijs!

Lees hieronder verder voor de details. De tickets (incl. proeverij en bierpakket) koop je op de site van IJver (klik rechtsonder op het cadeautje).

Let op: de ticketverkoop sluit op 31 december. Dus wees er snel bij.

Wat krijg je allemaal?

Feest

Twee uur vermaak op een donkere avond in januari, die je doorbrengt met BrouwPauw en de mannen van IJver Amsterdam!

Bier

Zes uiteelopende bieren, die je samen deelt. Deze komen uiteraard van Amsterdamse brouwerijen #supportyourlocal

Papierwerk

BrouwPauw's proefformulieren, biersmaakwiel en bierstijlenoverzicht, zodat je nog wat wijzer wordt

Prijs

Heel misschien een mooie prijs, als jij uiteindelijk de winnaar blijkt van de fabuleuze bier-muziek-quiz of de plaatjesronde!

Hoe doe je mee?

Tickets

Ga naar www.ijveramsterdam.nl. Klik op het cadeau-icoon rechtsonder in je scherm en bestel een ticket voor de proeverij (optioneel inclusief borrelpakket) voor twee personen. Bij deze tickets is het bier uiteraard inbegrepen.

Let op: Tickets zijn verkrijgbaar per 2 personen, je deelt dus samen één bierpakket en/of borrel plateau. Je ontvangt per mail het tijdstip waarop je het pakket bij IJver op kan halen en de link naar de online proeverij. 

Meer info

Vragen?

Alle vragen m.b.t. de bier-, borrel- en dinerpakketten, het afhalen en/of de invulling van de avond, mail je naar naar post@brouwpauw.nl of info@ijveramsterdam.nl.

Een proeverij-festijn met jouw vriendengroep of bedrijf organiseren? Dat is bespreekbaar vanaf 20 personen. Stuur gerust een mail voor meer info!

BROUW PAUW

Aniek van den Bighelaar

T: 06 8315 3944
E:

www.brouwpauw.nl

BIERBLOG
Blog 3 Witbier
bierblog
Bierblog
Bierblog
BIERBRIEF

Op de hoogte blijven van het aanbod én elke twee weken jouw dosis bier-info ontvangen? Schrijf je snel in voor de Bierbrief!

© Copyright - Brouw Pauw 2020